Meteen naar de inhoud

Breathfulness®

Breathfulness® is een weg om je leven in volheid te gaan leven. Breathfulness® is gebaseerd op vier pijlers: ademhaling, voeding, beweging en ontspanning.
Vanuit mijn praktijk werk ik als coach hoe je de kracht van het zelfgenezend vermogen van je lichaam weer wakker kunt maken.

Met harmoniserend ademen leer je weer gebruik te maken van de volheid van je volledige ademhaling. Hierdoor zullen vastgezette patronen en emoties weer in beweging komen en losgelaten kunnen worden.

Met Harmoniserend ademhalen verbind je weer met je lichaam, je emoties of je voelen, je hoofd en hart worden weer verbonden met je basis.
Je leert steeds meer je leven bewust vorm te geven in het nu, vanuit je eigen essentie.

De sessies harmoniserend ademen helpen om weer vrij te ademen en volledig te leven. Het Breathfulness programma ondersteund heel praktisch je proces door naast het harmoniserend ademhalen tevens bewust om te gaan met je adem, voeding, beweging en ontspanning.

Een sessie houdt in dat we een voorgesprek hebben over wat je wilt veranderen en wat je weer wilt ontdekken over jezelf!
Tijdens een sessie laat ik je als coach ervaren wat harmoniserend ademen voor je kan betekenen en waarin adem je leven kan helpen verruimen.
Je wordt je bewust hoe je de ervaring kunt intergreren in je dagelijkse leven.

Wil je ook eens ervaren wat Breathfulness® harmoniserend ademen voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact op via deze website.

Kosten zijn €75,- per sessie. Breathfulness ademcoaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Wil je ook eens ervaren wat Breathfulness® harmoniserend ademen voor jou kan betekenen?

Vraag? Neem contact op.

Heb je een vraag over een therapie of wil je persoonlijk advies? Neem direct contact met mij op.